• 1403/09/24 - 14:33
  • - تعداد بازدید: 32
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رییس جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری:

به دنبال کاهش ضایعات در محصولات کشاورزی هستیم

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ارتقای امنیت غذایی، بهره‌وری، سلامت محصولات، ارزش افزوده محصولات و کاهش ضایعات از رسالت‌های اصلی بخش کشاورزی در برنامه هفتم توسعه است که باید با تحقیق و پژوهش و اجرای نتایج به این رسالت‌ها دست پیدا کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی وبه نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال وبختیاری، حسین برزگر در آیین تجلیل از محققان و پژوهشگران بخش،کشاورزی گفت: پژوهش یکی از محورهای مهمی است که ضامن پیشرفت و توسعه پایدار در هر کشور است.

وی اظهار داشت: وقتی کار پژوهشگر ارزشمند است که موضوعی را که برای پژوهش انتخاب می‌کند به نتیجه برساند و نتیجه آن، راه زندگی بشر را روشن‌تر و هموارتر کند و بتواند قسمتی از مشکلات بشریت و جامعه را حل کند.

وی با تاکید براینکه مستندسازی دانش بومی باید اتفاق بیفتد افزود: دانش بومی در کنار تحقیقات و پژوهش بسیار اثرگذار و مهم هستند و دانش بومی باید عملی و اجرایی شود.

برزگر با تاکید بر اینکه موضوع و عنوان‌های پژوهش‌ها باید براساس نیاز های عملیاتی باشد افزود: فرایندسازی در تمام بخش‌ها برای رشد فناوری(تکنولوژی) است که باید در تمامی بخش‌ها با سرعت بیشتری انجام شود.

رابط پژوهشی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و دانشگاه شهرکرد، همکاری در برگزاری کارگاه و رویداد پژوهشی، ایده آرا، استارت آپ ها، اجرای پروژه های پژوهشی، پیگیری و ایجاد مرکز رشد مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی و مرکز تحقیقات شیلات و امور آبزیان در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان با استفاده از اعتبارات ماده ۳۲ دانش بنیان از جمله اقدامات سازمان جهاد کشاورزی استان در بخش پژوهش است.

وی ،تشکیل ستاد جوانان و نخبگان سازمان جهادکشاورزی استان و پیگیری امور جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی و مراکز عالی و تحقیقاتی، تشکیل کارگروه و کمیته تخصصی بهره‌وری استان و کسب رتبه هشت پس از رتبه ۳۰ کشوری در سازمان ملی بهره‌وری، شناسایی و تبین چالش‌ها و فرصت‌های تحقیقاتی در بخش کشاورزی و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و دانشجویان در خصوص اجرای پروژه‌های مشترک طرح‌های تحقیقاتی و پایان نامه‌های دانشجویی بر اساس حل چالش‌ها و هسته‌های مساله‌محور بخش کشاورزی را از دیگر اقدامات پژوهشی انجام شده در این سازمان عنوان کرد.

از مجموع زمین‌های چهارمحال و بختیاری ۲۵۰ هزار هکتار برابر ۱۵ درصد سطح زیرکشت زمین‌های کشاورزی استان است.

برخی کارشناسان معتقدند که سالانه حدود ۳۰ درصد محصولات تَره‌بار از جمله هلو ، گیلاس ، آلبالو ، سیب و انگور تولید شده در استان، از مرحله گل دادن تا فروش و مصرف، به ضایعات تبدیل می‌شود.

  • گروه خبری : استان چهار محال و بختیاری
  • کد خبر : 189944
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری  چهارمحال و بختیاری
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری چهارمحال و بختیاری